Vi har været tæt på tidligere, og nu lykkedes det endelig. Med 12 sejre, 1 uafgjort og 2 nederlag rykkede vores serie 1 op i jyllandsserien, da holdet i sidste kamp besejrede Aulum med 6-1. Et suverænt - men også nødvendigt resultat - for SGI fulgte med lige til det sidste og sluttede kun 1 point efter. Derfra var der til gengæld langt til det øvrige felt, og det fortæller lidt om, hvor stabilt man skal levere weekend efter weekend for at nuppe den ene oprykningsplads.

Derfor er der så meget mere grund til at anerkende præstationen. Holdet har tillige præsteret under pres og også under forventningen fra mange om, at oprykningen burde være en formalitet med den talentmasse, vi råder over. Men som 2. hold er man bare under nogle anderledes vilkår, hvor det den ene runde er optimalt, mens man næste er ramt af skader og karantæner fra 1. holdet, som gør tingene lidt vanskeligere.

Så en stor ros til de spillere der med stort engagement og seriøsitet har løftet opgaven. Uanset om man har været på bænken i 2. division inden eller har været skuffet over manglende udtagelse eller som U19 spiller ikke har fået helt så mange spilleminutter som ønsket, så har alle bare budt ind på allerbedste vis.

Som regel har vi kunnet gøre brug af udskiftningsbænken fra 1. holdet, lige som de 2-3 bedste U19 spillere ofte har været med, og derfor har vi kunnet stille stærkt op i lang de fleste kampe. Der skal dog 2 til en tango, som Jens Verner ville have sagt, og her har vores træner Allan Mikkelsen virkelig fået trinene til at passe. Der er ingen tvivl om, at han af alle gerne havde set oprykningen komme allerede i sommer, men han måtte vente med forløsningen til denne gang. Og det er så velfortjent som noget. For ud over at passe sit kommende js hold er Allan også at finde uden for kridtstregerne, når divisionsholdet spiller og har bl.a. ansvaret for alle standardsituationer. Så der går en del tid med fodbold.

I det hele taget har der aldrig været så stærkt et team omkring 2. division, js og u19 som lige nu. Kompetente trænere og holdledere er alfa og omega i et godt træningsmiljø og omklædningsrum. Det er garant for gode resultater, så tak for det - og kæmpe tillykke til 2. holdet med oprykningen.