Tredje gang er lykkens gang, kunne man sige om Lund, der er denne uges profil. Og det fortæller dybest set om 2 ting – at vi altid har sagt på gensyn i god forståelse med hinanden, og at Kenneth prioriterer spilletid frem for alt.

”Efter afstikkere til både Tjørring og Varde føler jeg mig nu bedre rustet til 2. divisions niveau, og indtil videre er det da også blevet til stort set fuld spilletid, så jeg er glad for at være tilbage”, fortæller Lund. ”Jeg kender jo mange fra holdet og alle omkring det og har altid fulgt med i holdets resultater og udvikling, så den vej rundt var beslutningen ikke svær”.

Skiftet var sent i ugen op til første kamp, så formen skulle lige bygges op på ny. Han scorede sit første mål i forrige kamp og lagde op til vores enlige scoring mod Kjellerup, så han er godt på vej.

”Jeg tror godt, klubben ved, hvad man får af en type som mig”, siger Kenneth. ”Jeg giver mig altid 100% i duellerne og i min indsats, både som pres spiller når modstanderne har bolden, lige som jeg også forsøger at tilbyde mig bedst muligt, når vi er i boldbesiddelse. Der mangler stadig noget indbyrdes forståelse, men det skal nok komme med kampene”.

Og vel er der da forskel på Lund, Lennard og Lange på top mod sidste sæsons Jay og Nissen. Det har krævet nogle taktiske omstillinger og har måske også været én af årsagerne til vores famlende start. Nye typer skal spilles ind, og det kræver lidt tid sammen. Derfor har vi stadig det bedste til gode, men det er på vej….. 

 

Navn: Kenneth Lund 

Position: angriber/kant 

Alder: 21 år

Kampe: 32 

Mål: 7 

Favoritplads: angriber

Favoritspiller: Lewandowski 

Favoritklub: FCM 

Beskæftigelse: Afdelingsleder inden for salg

Tidligere klubber: Sønderborg, Tjørring, Varde