Han er en af dem, vi har ventet på, men nu ser det ud til, at Jonas endelig har stemplet ind. Efter flere skader i løbet af efteråret blev han indskiftet i Lyseng og efterlod sig et godt indtryk. Formen er ved at være der, og han tilførte holdet noget vildskab, hvilket i denne kamp var en mangelvare.

”Jeg føler mig frisk og fysisk klar, så lige nu er det bare at kæmpe videre”, siger den kun 19-årige profil fra Esbjerg. ”Forskellen på U19 og senior fodbolden ligger bl.a. i det fysiske, og om det er derfor, jeg er røget ind i skader, ved jeg ikke. På den baggrund har opstarten selvfølgelig ikke været som ønsket. Jeg føler mig ellers på alle måder rigtig godt tilpas i Ringkøbing med et godt træningsmiljø og synes også, jeg er blevet godt modtaget af klub og holdkammerater, så nu peger pilen forhåbentlig min vej”.

Magnussen var for et par år siden med til flere landsholdssamlinger og var også på tale til en kontrakt i Efb, men i sommerens mange udskiftninger i den tidligere superligaklub blev det aldrig til noget. Derfor valgte han Ringkøbing sammen med Thorup og med den gamle (HH) som chauffør. Hans aftale med os er kun frem til nytår, og som efteråret er forløbet, har han selvsagt ikke besluttet sig for fremtiden endnu.

”Nu må vi se, hvordan det hele kommer til at se ud”, fortæller Jonas. ”Konkurrencen på netop midtbanen, som er min foretrukne plads er hård, men jeg har også tidligere spillet venstre back, og det har jeg nævnt for Jeppe Solgaard og Wael”, griner han.

Alle i og omkring træningsmiljøet er overbeviste om Magnussens kompetencer - nu håber vi bare på et stabilt forløb, så hans kvaliteter rigtig kan komme til udtryk.      

 

Navn: Jonas Magnussen 

Position: central midtbane 

Alder: 19 år

Kampe: 7 

Mål: Ingen 

Favoritplads: central midtbane/venstre back

Favoritspiller: Messi 

Favoritklub: Barcelona

Beskæftigelse: Stud. HHX

Tidligere klubber: Esbjerg fb