Helt tilfredse kan vi vel ikke være – og så dog. Vi indtager i øjeblikket fjerdepladsen, der giver adgang til forårets oprykningsspil og er kun den sidste modstander fra at have mødt alle hold i puljen. I forhold til stillingen er alt således, som det skal være. Vi har tabt til alle over os og samtidig vundet over holdene under, så det kan retfærdigvis ikke være anderledes end en skrøbelig midt placering.

”Vi har større ambitioner, og jeg føler mig sikker på, at vi alle kun bliver bedre med flere 2. divisions kampe i benene”, vurderer Nicolai Wael. ”Som ny oprykker skal man vænne sig til tempoet, hurtigere boldomgang, dygtige individualister og noget mere fysik, og det har vi langt hen ad vejen også været med på. Selv mod de 3 tophold har vi i perioder vist tilsvarende niveau, men det skal holdes over 90 minutter, og der har det knebet lidt hist og pist”.

Senest blev det til et lille nederlag mod rækkens tophold fra Kjellerup i en kamp, hvor vi viste stor disciplin med god organisation, og hvor flere af vores spillere demonstrerede samme niveau som Kjellerups dygtigste. Hjemmeholdet havde bare lidt flere skud i bøssen, og nederlaget kan der ikke indvendes noget imod.

Nu kommer så Lyseng med de samme forudsætninger som vores. Ny oprykket og på den konto afstraffet i flere kampe, der sidste år i danmarksserien havde givet andet udfald, og derfor har aarhusianerne også et mindre point efterslæb, som i forrige kamp kom til udtryk i et unødvendigt nederlag mod effektive FC Sydvest. Lige nu er der 3 point op til os, så en sejr giver kontakt til top fire. Lyseng var ganske suveræne oprykkere fra ds med en solid defensiv krydret med dygtige offensive spillere i hurtige omstillinger, og det er et spilkoncept deres mangeårige træner, Mick S. Andresen har fortsat med, men som holdet forhåbentlig ikke får succes med mod os.

”Det er en afgørende kamp for begge mandskaber, og vi kan med en sejr få skabt et lille hul til 5. pladsen, så det går vi selvfølgelig efter”, lyder det optimistisk fra Wael. ”Det er sjældent, at modstanderne får noget med fra Green Arena, og jeg kan stort set vælge fra en skadesfri trup, så mon ikke vi strækker armene i vejret efter sidste dommerfløjt”.

Velkommen til Green Arena…..

 

Jens S. Nielsen

Sportschef