Efteråret har båret præg af nederlag og sejre i stimer. Og det rykker ved selvforståelsen. Skønnest er det jo, når man vinder, for det giver selvtillid og tro på nok en sejr som i vores tilfælde rakte til 8 kampe med 7 sejre og 1 uafgjort. Inden lå 3 nederlag, og nu senest er vi oppe på 4 af slagsen i træk. Det skal stoppes – nu. Især også fordi modstanderen fra Dalum er nærmeste konkurrent til den 6. plads, der giver adgang til oprykningsspillet. Vinder vi, vil der være en komfortabel føring på 6 point til fynboerne, og omvendt vil en sejr gøre det helt lige inden de sidste 6 kampe til foråret.

”Der er rigtig nok mange kampe endnu, og intet er afgjort efter denne kamp, men nu gælder det først og fremmest om, at få rumpetten til sig og komme blandt de 6 øverste”, vurderer Nicolai Wael. ”Resultatmæssigt ligger vi vel nogenlunde, som præsteret i kampene. I vores sejrsperiode gik flere kampe vores vej, mens det har været modsat i nogle af vores nederlag”.

Og sådan plejer det også at være, når bundlinjen skal gøres op. Så må vi bare konstatere, at vi stadig mangler lidt i at tilhøre den tætte top 4. Med sejre over både Brabrand og Skive er det bevist, at vi godt kan være med, men vi har for store udsving og mangler noget stabilitet i resultaterne.

”Vi har en stor ung trup med masser af talent, hvad 2. holdets flotte oprykning til jyllandsserien også beviser”, fortæller Wael. ”Kan vi holde sammen på dem, ligger der noget godt forude og venter på os – det er jeg slet ikke i tvivl om. Til foråret har vi forhåbentlig også Andres, Gloire og Solgaard til rådighed, og det er alle spillere, der kan gå direkte ind på holdet, så vi ser lyst på fremtiden”.

Men lige nu og her drejer det sig om Dalum. Odense holdet havde en stærk start på sæsonen, og vandt blandt andet over os i det første opgør med 2-0. Siden mistede holdet momentum og drattede stille og roligt ud af top 6. Nu har man så chancen for igen at komme ind i varmen qua en sejr over Kjellerup og uafgjort mod topholdet fra Kolding samtidig med, at vi bare har tabt.

Så det bliver spændende, hvilket hold der rammer dagen. Vi har forhåbentlig både Marcos og Pape klar igen efter mindre skader, og så må ugens træning vise, hvem Wael tror mest på. I håb om en god kamp og en længe ventet sejr til os – velkommen på Green Arena.