Efter 3 kampe uden nederlag satte Skovshoved en stopper for den lille stime. Selv om københavnerne mønstrede mange dygtige offensive spillere, der især i starten af kampen, lagde tungt pres på os, ja – så var det os, der kom foran. Vi havde endog chancer til yderligere føring og med lidt coolness var vi kommet fra kampen med point.

”Det ærgrer mig selvfølgelig, at vi dels indkasserer et dumt mål nummer 2 og heller ikke får spillet bolden ordentlig rundt med lidt flere stationer, så vi tvang modstanderne hjem i forsvar”, fortæller Wael. ”Flere af vores spillere forfaldt til den dybe aflevering og vinderbolde uden egentlig at have medspillere med på den galej, så det må vi lære af”.

Den tale har vi hørt før. Og det er et ungt hold, der på mange positioner er uden rutine, så vi må øve os, men de fleste tilskuere vil nok medgive, at en Skovshoveds dobbelte målscorer, Simon Bræmer, ville pynte på vores hold.

”Den type har vi ikke i Ringkøbing, så vi arbejder ud fra andre forudsætninger – sådan er det”, konstaterer cheftræneren. ”Vi er afhængige af, at vi har en god organisation, overholder aftaler og spiller hinanden gode – det er eksempelvis ikke hverken Julle eller Nissen, der skal have en dybdebold, for de løber ikke fra ret mange forsvarsspillere i 2. division, men de kan til gengæld noget andet, når spillet bliver sat op til deres kvaliteter, og sådan er det hele vejen rundt”.

Nu møder vi så Marienlyst, der endnu er inde i oprykningskampen trods kun 7 point her i foråret. Holdet tabte ligeledes til Skovshoved og senest blev det til 2-2 mod Næstved. Vi har tidligere mødt odenseanerne i 2. division, hvor de dengang var aldeles suveræne med oprykning til 1. division, så det er en klub med ambitioner om noget mere, og striden i toppen er utrolig jævnbyrdig – bortset fra Hvidovre naturligvis. Den er vi ikke en del af her og nu – men det kommer, så opgaven må være at forberede os bedst muligt på det – og derfor skal vi selvfølgelig vinde…

I håb om god opbakning – velkommen til Green Arena.

 

Jens S. Nielsen

Sportschef