Partner-til-partner

 

 

Kære RIF-fan.

Jeg glæder mig til at forkæle dig i Bräuner Lounge på søndag.
Jeg vil lige kort nedenfor fortælle lidt om Restaurant SMAG´s aktiviteter i de kommende måned.
På godt gensyn søndag – til god mad og forhåbentlig 3 lune point..

 Lasse Svenningsen

 

Nyhed: Fra tirsdag d. 22. august: Tapas take-away

Hvem har ikke prøvet efter en lang arbejdsdag at tænke ”Hvad skal vi have til aften” – eller du får besked om, at der kommer gæster til aften på en af de dage, hvor du ikke lige har tid til at lave noget lækkert.

Fra på tirsdag kan du kontakte SMAG – bestille på telefon eller e-mail helt til kl. 16.30 – og aftale hvor mange personer du vil afhente til.

Din bestilling står klar til aftalt tid – og er lækkert anrettet – lige til at sætte på bordet derhjemme.

Du kan vælge mellem en lækker tapas-tallerken bestående af 5 elementer med tilbehør til 125,-
eller en ostetallerken med 5 lækre danske oste til 95,- pr. person.

Uanset hvad du vælger, får du vores lækre friskbagte brød med hjem.

 

Fisk- og skaldyrsaften på Restaurant SMAG lørdag den 9. september:

Med udgangspunkt i havfrisk fisk og skaldyr fra Hvide Sande og vine fra skatkammeret, lader Lasse fantasien råde, og laver en 7-retters menu med tilhørende vine. Han kan nok heller ikke lade være med at smide nogle ekstra små overraskelser på bordet, når han ser hvad han kan få af råvarer. Den endelige menu afhænger selvfølgelig af, hvad der lige er tilgængeligt i den periode: Den vil blive offentliggjort (bl. a. på Facebook) i den første uge af september, så følg med der.

Yderligere vil Nana Schwartzlose (se evt mere på www.nanas.dk) sørge for stemningsmusik i restauranten.

Prisen er 1295 kr og tilmelding kan ske til Lasse på 22515037

 

Champagneaften på Restaurant SMAG lørdag den 14. oktober:

Hvem elsker ikke bobler? Denne aften er de i højsædet, både de ædle fra Champagne, men også fra andre lande, hvor der produceres mousserende vine af meget høj kvalitet. Køkkenchef Lasse komponerer en
7 retters menu (samt nogle små ekstra overraskelser) til at ledsage de gyldne dråber. Du kan såmænd nemt ende med at blive forbløffet over hvor alsidige boblevine er som madledsagere. Og der kunne nemt komme en overraskelse eller 2 mere på aftenen, så hold øje med Facebook.

Prisen er 1295 kr og tilmelding kan ske til Lasse på 2251-5037

  

Vildtaften på Restaurant SMAG lørdag den 11. november:

Efterår er jagttid og november byder på muligheder for både fjer- og hårvildt. Ud fra udbuddet laver Lasse en 7 retters menu (og sikkert også lidt ekstra) som giver god anledning til at gå i kælderen efter de helt store vine. Reserver allerede datoen, det bliver en fantastisk aften.

Prisen er 1295 kr og tilmelding kan ske til Lasse på 2251-5037